УКР РУС

Гарет Бейл або що ще можна купити на 100 млн. фунтів?

7 серпня 2013
Автор: Васька Барандій

Усі ми вже наситилися новинами про можливий перехід Бейла в Реал, і тема вартості цього переходу вже муляє очі.

Ціна на футболіста росла не по днях, а по годинах і сьогодні ми маємо суму в 100 мільйонів фунтів стерлінгів за одного футболіста, давайте пофантазуємо, а на що можна витратити ці 100 млн фунтів?

- Купити 29% акцій "Ліверпуля"

Цього тижня за словами кореспондента The Sun Саймона Інгліша Fenway Sports Group була готова продати Ліверпуль всього лише за 350 мільйонів фунтів.Але якщо врахувати, що в 2010 році вони заплатили за Ліверпуль 300 мільйонів фунтів, а відтоді найбільшою зміною в складі стала купівля Луіса Суареса, за якого вони хочуть виручити 50 мільйонів фунтів, то, загалом, 350 мільйонів фунтів за мерсисайдців було б не поганою угодою.Сто мільйонів фунтів - це 29% акцій Ліверпуля, ну, якщо округлити до цілого числа.

- 114 нових Bugatti Veyron

Ціна на новий Вейрон в Європі коливається в районі одного мільйона євро, а враховуючи курс британського фунта рівний 1,14 євро, то таких машинок можна узяти більше сотні.

 

- Іско, Ді Марія, Озіл, Хедіра, Варан і Нурі Шахін

100 мільйонів, які Реал хоче витратити на одного гравця, клуб свого часу витратив на шестеро гравців.

- 10 сімнадцятилітніх Гаретів Бейлів

У 2007 році "Саутгемптон" продав Гарета в Тоттенхем за 10 млн. фунтів, хоча самі "шпори" спочатку пропонували лише 5 мільйонів.З одного боку звичайно "Саутгемптону" трохи образливо, адже можливо зараз, вони змогли б продати його в рази дорожче, але визнаємо що 10 млн фунтів за 17 літнього тінейджера, це непогана угода.

                    

- Усім жителям Арізони іменну футболку Бейла

Якщо Реал раптом заразиться ідеєю "Тоттенхема" про перетворення усіх жителів на своїх фанатів, то мадридці можуть зробити те ж саме. Боси Мадрида, викиньте з голови цю безглузду ідею з купівлею Гарета Бейла і купіть усім жителям американського міста Фінікс, штат Арізона по домашній ігровій футболці Реала.І не просто домашню футболку. За ці гроші ви можете на кожній написати "Bale" і номер "11".Населення Фінікса складає 1,488,750 чоловік, ціна виготовлення футболки з написаними на ній прізвищем і номером складатиме 65.33 фунта стерлінгів, разом отримуємо 97 млн 260 тисяч і 37 фунтів, І у вас залишається ще досить грошей, щоб купити таку саму футболку усім бездомним з Нью-Йорка.

- Купити собі розкішний острів

Нещодавно російський олігарх Риболовлєв купив собі острів, навіть два, сума угоди склала близько 100 млн доларів США ,що дорівнює 66 млн фунтів.Острови, які купив Риболовлєв, називаються Скорпіос і Спарті, вони знаходяться в Іонічному морі. Скорпіос знаменитий тим, що там в 1968 р. відбулося весілля Арістотеля і колишній першій леді США Жаклін Кенеді. На цьому острові також знаходиться фамільний надгробок сімейства Онассіс, в якій похований сам Арістотель(він помер в 1975 році).