УКР РУС

Гамшік: Нинішній "Наполі" є найкращим за останнє десятиліття

14 вересня 2016 Читать на русском

Півзахисник "Наполі" Марек Гамшік поділився думкою про матч проти "Динамо" у 1 турі Ліги чемпіон (2:1).

"Ми дуже задовлені перемогою над "Динамо", але, безумовно, ми могли зіграти краще. Проте найголовніше, що ми взяли 3 очки.

Ми раді, що Мілік швидко вписався у командну гру і почав забивати багато м'ячів.

У матчі з "Динамо" у нас були труднощі навіть, коли ми грали в більшості, отже, нам треба розібрати наші помилки і покращити певні ігрові моменти.

Ліга чемпіонів – це турнір найвищого рівня. "Наполі" має набратись досвіду і якомога швидше зрости з ментальної точки зору.

Я вже 10-й рік у "Наполі" і можу сказати, що футболу при Саррі найкрасивіший, в який команда грала за останнє десятиліття. Команда отримує задоволення від гри, це найкращий "Наполі" за останнє десятиліття.

Саррі казав, що все життя чекав, аби очолити "Наполі" і ми всі раді, що він прийшов в команду", – наводить слова Гамшіка Tuttosport.

Дивіться відео, як "Динамо" почало з поразки в Лізі чемпіонів. На думку Євгена Хачеріді, "Наполі" виграв незаслужено. А ось герой матчу Мілік відзначив нелегку перемогу.

Наставник киян Сергій Ребров вважає гру позитивною. А ось керманич "Наполі" Мауріціо Саррі не оцінив би Ярмоленка у 30 мільйонів євро.

"Динамо" – "Наполі": Солодкий початок, та гіркий підсумок. Наші оцінки

Деградація. Перші підсумки матчу "Динамо" – "Наполі"