УКР РУС

"Гамбург" відібрав очки у "Хоффенхайма"

20 листопада 2016 Читать на русском

В 11 турі Бундесліги зінсхаймці розписали шосту нічию в сезоні (2:2).

Після вчорашнього матчу "Баварії" "Хоффенхайм" залишався однією з двох команд Бундесліги, які ще не знали поразок у чемпіонаті. Звітний тур не повинен був перервати позитивні результати команди Юліана Нагельсманна, адже протистояв "провінціалам" кризовий "Гамбург".

Однак відкрили рахунок у зустрічі саме "червоноштанники" – на 28 хвилині Костіч здійснив класний рейд до воріт суперника, поклав на газон захисника і пробив повз голкіпера. Господарі відігралися безпосередньо перед походом у роздягальню, коли Вагнер замкнув подачу Демірбая з кутового.

Відразу по перерві "Хоффенхайм" організував блискавичну контратаку, завершив яку точним ударом Цубер. У середині другого тайму рахунок знову став рівним. Мюллєр скористався провалом в обороні господарів і перетворив передачу Холтбі на гольову.

Наприкінці матчу зінсхаймська команда створила декілька хороших моментів, але вирвати 3 очки не зуміла. Як наслідок, не використаний шанс піднятися на третє місце чемпіонату. А "Гамбург" продовжує перебувати на дні турнірної таблиці з нулем в графі "перемоги".

Німеччина. Бундесліга, 11 тур

"Хоффенхайм" – "Гамбург" – 2:2

Голи: Вагнер, 45+1, Цубер, 49 – Костіч, 28, Мюллєр, 61