УКР РУС

Галтьє: Жахливо, що минулий матч проти "Дніпра" ледь не завершився смертю вболівальника

22 жовтня 2015 Читать на русском

Головний тренер "Сент-Етьєна" Крістоф Галтьє поділився очікуваннями від матчу проти "Дніпра" у Лізі Європи.

"Можу сказати, що ми набагато більш заповзятливі, ніж торік. Однак, на жаль, у нас зараз мало очок. Втім, і тоді, до речі, була схожа ситуація.

У минулому сезоні "Дніпро" був сильною командою, в якій були зібрані досвідчені гравці, а у нас був невеликий єврокубковий досвід. І врешті-решт ми поступилися, а подальший вихід "Дніпра" у фінал тільки підтвердив силу тієї команди. Спробуємо ще раз поборотися за вихід з групи. А зараз "Дніпро" є одним з її фаворитів.

У певній ситуації може влаштувати і нічия, але тоді в наступному домашньому матчі треба буде зіграти краще.

Звичайно, матч повинен гратися за підтримки уболівальників. А без них не просто виходити на поле як вдома, так і в гостях. Але, якщо матч проходить при порожніх трибунах, значить, раніше в цьому був хтось винен. Торішня ситуація була жахливою, адже вона могла закінчитися смертельним результатом для одного з уболівальників. Але тепер виключена зустріч наших фанів і суперника.

У кожному разі "Дніпро" залишається сильною командою навіть з урахуванням втрати лідерів, які зараз грають в Іспанії, Італії. У команді три хороших півзахисника, та й взагалі сильна лінія атаки. І те, що команда перемогла в останньому матчі чемпіонату України з рахунком 6:0, теж говорить про її силу", - сказав Галтьє.

Стежте за всіма найцікавішими подіями, що передують матчу 3-го туру групового етапу Ліги Європи між "Дніпром" та "Сент-Етьєном", у режимі LIVE.