УКР РУС

Галл: Вважаю гру вдев'ятьох проти "Зорі" переможною, гравці заслужили вихідний

10 вересня 2016 Читать на русском

Головний тренер кам'янської "Сталі" Якоб Галл поділився думками про матч 7-го туру УПЛ проти "Зорі" (2:2).

"У нас була важка серія ігор проти команд, які грають в якісний футбол. Це і "Динамо", і "Шахтар", і "Зоря" – всі ці команди хорошого рівня. Усі вони грають в єврокубках на високому рівні, і вони заслуговують на це. Однак нам теж потрібно набирати очки. Чесно, я трохи боявся цієї гри, тому що нам доводиться грати проти дуже гарної команди. Вона не була для нас настільки оборонна, як проти "Динамо" і "Шахтаря". Але моментами ми м'ячем володіли більше. З нападником-дебютантом Карікарі ми можемо це непогано робити. У нього хороша швидкість, він добре грає головою, і наша тактика спрацювала.

У перерві ми попереджали гравців, що перші 15 хвилин потрібно зіграти на нуль, і, як ми говоримо в Голландії, що в таких ситуаціях команда починає грати, як курка без голови. Ну а потім те, що сталося за одну-дві хвилини. Кінець всі бачили. Друга червона картка, і з нашого боку була тільки оборона. Проти 11 гравців дуже важко було оборонятися удев'ятьох, тому я вважаю цю гру для нас переможною. Ми могли заробити три очки, а отримали лише одне. Але якщо ми з 47-ї хвилини грали вдесятьох, а потім і вдев'ятьох, то тут можу висловити компліменти командній дисципліні. Не дисципліні гравців, яких вилучили, а саме командній грі. Окремий гравець не може вплинути на команду. Тому вони заслужили завтра вихідний.

Коли другу жовту картку отримував Воронін, то там був фол, але ніяк не жовта картка. Таких порушень багато за матч. Не знаю, чому арбітр так вирішив, дати гравцеві на фланзі другу жовту картку. Ну, а друга – образа судді. Тут ти повинен залишати поле. Не важливо, які у тебе емоції, тебе повинні вилучити", – розповів Галл.

Вернидуб: Приємно, що матч "Зорі" відвідали скаути "Ман Сіті" та "Фенербахче"

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини