УКР РУС

Галл: "Дніпро" втратив впевненість, і я хотів це використати

31 жовтня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Сталі" Якоб Галл прокоментував нічию у матчі проти "Дніпра" (1:1).

– Я був дуже задоволений початком гри. Говорив хлопцям, що дербі – це щось особливе. Я сам з тієї культури, де такі ігри дуже важливі. Важливо, хто найкращий у регіоні. Минулий матч ми теж могли виграти на останніх хвилинах і втратили там два очки. Сьогодні ми показали своїм уболівальникам, що хочемо перемогти. Виграли дуже багато боротьби, були небезпечні, особливо з лівого флангу, де грав Мар'ян Мисик. У перерві я сказав: "Якщо будете продовжувати так само вести боротьбу – заб'єте". І це сталося.

"Дніпро", зрозуміло, хотів зрівняти рахунок і йшов вперед. Вони зробили це зі стандарту, який ми їм дуже легко надали. Ми могли забити, і це дуже засмучує. У першому таймі "Дніпро" не створив жодного моменту. Пропустивши, вони, звичайно, хотіли повернутися в гру, але ніщо не віщувало біди. При стандартах потрібно краще оборонятися. Як ми говоримо, з ножем в зубах. І дуже засмучує, що ми знову втратили 2 очки. Ми хочемо підніматися в турнірній таблиці. Це було б простіше з очками, які ми сьогодні втратили.

– Вперше в історії дербі ваша команда була фаворитом. Ви почувалися фаворитами?

– Думаю, дуже велику демотиваційну роль відіграла втрата "Дніпром" шести очок. "Дніпро" програв останній матч, але йому не пощастило. Пенальті, якого не було... Не можна сказати, що команда в поганому стані. Просто вони втратили впевненість. І я хотів це використати. Якщо взяти перший тайм, то, думаю, ми всім показали, що були кращими.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

"Сталь" – "Дніпро" – 1:1. Відео голів та огляд матчу