УКР РУС

Габі: "Атлетіко" хоче виграти Лігу чемпіонів, ми це відчуваємо

1 травня 2017 Читать на русском

Півзахисник "Атлетіко" Габі Фернандес поділився очікуваннями перед протистоянням з "Реалом" у 1/2 фіналу Ліги чемпіонів.

"Всі матчі з "Реалом" різні. З кожним роком ми отримуємо більше досвіду в цьому турнірі і помітно додаємо. Сподіваюся, цього разу результат буде краще, ніж в попередні сезони.

"Реал" сильний в кожному компоненті гри. Мадридці чудово захищаються і атакують. Але і "Атлетіко" є командою, яка може створити суперникові серйозні неприємності. У обох команд схожий стиль гри. Хто краще втілить в життя свій план на гру, той і переможе.

Нам потрібно контролювати свої емоції. Для мене матчі з "Реалом" викликають більше емоцій, ніж поєдинки з будь-якою іншою командою. Звичайно, ми всі хочемо ще раз вийти у фінал. Перші матчі в Лізі чемпіонів дуже важливі. Ми знаємо це з минулого. Поєдинок-відповідь – це наслідок першої зустрічі. Якщо ми завтра доб'ємося доброго результату на "Бернабеу", то зробимо великий крок вперед.

Ми всі хочемо виграти Лігу чемпіонів. Так ми працюємо, так ми відчуваємо. Ми на правильному шляху, але це півфінал, і потрібно видати ідеальний матч, щоб пробитися далі. Сподіваюся, ми зможемо підняти трофей над головами. Але спочатку потрібно викластися на максимум в поєдинках з "Реалом", – цитує Габі офіційний сайт УЄФА.

За онлайном матчу "Реал" – "Атлетіко" стежте на "Футбол 24".

, а також у Viber