УКР РУС

Г. Суркіс: Динамо боїться їхати до Маріуполя? Ніхто нічого не боїться, просто повинна бути совість, мораль і етика

23 лютого 2018 Читать на русском

Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс прокоментував рішення CAS відхилити апеляцію Динамо на технічну поразку від Маріуполя.

Динамо не поїхало грати в Маріуполь і ФФУ зарахувала киянам технічну поразку. Динамо "пішло"в Спортивний арбітражний суд і програло.

"Не можна нехтувати застереженнями правоохоронних органів. Навіщо вони тоді потрібні, якщо органи говорять про небезпеку, не рекомендують проводити матч саме в День незалежності, а при цьому всіма піднімається шум, що Динамо боїться їхати до Маріуполя? Ніхто нічого не боїться, просто повинна бути совість, мораль і етика", – сказав Григорій Суркіс в коментарі FootballHub.

"На конгресі ФФУ, який відбувся в червні 2017 року, коли Андрій Павелко переобирався на наступний термін, вын підкреслив, що ніхто не говорить потрібно або не потрібно грати в Маріуполі. Потрібно було ставити інше питання: чи можливо забезпечити безпеку в Маріуполі?".

"Історія розсудить, хто правий, а хто винен. Не потрібно піднімати шум, рішення таке, яке є. Потрібно його прийняти і виконувати".

"Коли кияни отримають мотиваційну частину рішення CAS, тоді юристи Динамо і приймуть рішення, що робити далі", – резюмував віце-президент УЄФА.