УКР РУС

Футбольний гороскоп на 2016 рік

30 грудня 2015 Читать на русском

Що віщують українським зіркам футболу зірки небесні на рік Вогняної Мавпи, з'ясовував "Футбол 24".

Новий рік за східним календарем почнеться 7 лютого 2016 і стане роком Червоної (Вогняної) Мавпи. Природні елементи, які пов'язують з цим символом - метал і вода. З водою - зрозуміло. А щодо металу цікаво виходить. Вогонь і метал - тут можна підвести, як до плавки (аби не до "плавки" матчів), так і до золота (Мавпа ж Червона, або, як варіант, Помаранчева). Так що даремно Михайло Іванович Фоменко сказав, що "пожартував", коли говорив про цілі на Євро-2016: перемогти в турнірі. Рік цілком сприятливий для завоювання золота! Що обіцяють зірки окремо взятим колишнім і діючим зіркам українського футболу, що народилися під різними знаками зодіаку, читайте в гороскопі "Футбол 24".

 

ОВЕН (21.03 – 19.04). Тимощук може блиснути на Євро

Овнів, як знак вогняний (також до цієї стихії відносяться Телець і Стрілець), в новому році буде супроводжувати удача. Але, крім удачі, важливо не розтрачувати свої сили даремно, а зосередитися на одній, але великій, меті.

Хто ще: телеексперт Олег Венглинський, воротар "Динамо" Олександр Рибка, форвард "Мілана" (в минулому - "Шахтаря") Луїс Адріано, екс-тренер збірної і "Динамо" Олексій Михайличенко.

 

ТЕЛЕЦЬ (20.04 – 20.05). Срні не потрібно відриватися від землі

Тельці, як представники стихії Земля, будуть менш схильні до впливу зірок у 2016 році. Це не означає, що їм треба поводитися приземлено. Але відриватися від землі точно не потрібно - можна боляче впасти.

Хто ще: один із тренерів збірної України Олександр Заваров, Олег Гусєв ("Динамо"), Фернандінью (екс-"Шахтар"), колишній наставник "Динамо" Юрій Сьомін, екс-тренер збірної України Юрій Калітвінцев.

 

БЛИЗНЮКИ (21.05 – 21.06). Ребров витатиме в хмарах?

Представникам стихії Повітря новий рік обіцяє нові, досі незнайомі емоції. Найрізноманітніші. Важливо не брати дурного в голову, зрештою все буде добре.

Хто ще: Василь Кобін ("Шахтар"), Андрій Кравець (збірна України і "Штутгарт", Німеччина).

 

РАК (22.06 – 22.07). П'ятов у воротах, "як риба у воді"

Для водних Раків новий рік обіцяє нові можливості. І нові випробування. Змінити свою долю все одно неможливо, порада: плисти за течією.

Хто ще: екс-тренери "Динамо" Олег Базилевич, Леонід Буряк, наставник "Волині" Віталій Кварцяний, екс-форвард збірної України Андрій Воронін.

 

ЛЕВ (23.07 – 22.08). Хачеріді змагатиметься за золото. Якого турніру?

Вогняним Левам рік обіцяє гроші і успіх. Але за нього треба дуже сильно боротися. Втім, Левам не звикати - це їхнє кредо.

Хто ще: наставник "Шахтаря" Мірча Луческу, гравці донецького клубу і збірної України Ярослав Ракицький і Тарас Степаненко.

 

ДІВА (23.08 – 22.09). Фоменко у своїй стихії

Спокійним Дівам треба просто залишатися самими собою - і все складеться вдало.

Хто ще: Олександр Гладкий ("Шахтар"), Максим Шацьких (екс-"Динамо").

 

ТЕРЕЗИ (23.09 – 22.10). Шевченку пора визначитися

У 2016 році для Терезів найкращий час ухвалити доленосне рішення: у новому році у них є шанс круто поміняти свою долю. Важливо не помилитися з вибором.

Хто ще: Ігор Бєланов (екс-"Динамо"), Євген Коноплянка ("Севілья" і збірна України), Віктор Леоненко (екс-"Динамо", канал "Футбол 1"), Олександр Кучер ("Шахтар" і збірна України) .

 

СКОРПІОН (23.10 – 21.11). Куди віднесе течією Ярмоленка?

Одна зі стихій Мавпи - вода. Скорпіон теж водний знак, а значить успіх буде з тими, хто народився під цим сузір'ям.

Хто ще: екс-гравці збірної України Марко Девіч, Тарас Михалик, Дмитро Чигринський; колишній тренер національної команди Олег Блохін і цілком ще чинний її капітан Руслан Ротань.

 

СТРІЛЕЦЬ (22.11 – 21.12). Шанс для Ігоря Суркіса

Стрільці у вогні! Це буде їх рік. Важливо розпорядитися наданими долею можливостями. А їх буде чимало.

Хто ще: президент "Карпат" Петро Димінський, екс-президент "Металіста" Олександр Ярославський.

 

КОЗЕРІГ (22.12 – 19.01). Мілевському не варто поспішати

Земля - стихія Козерогів - обіцяє рік без потрясінь. Але не рекомендується робити "різких рухів" і намагатися кардинально поміняти долю - можна помилитися.

Хто ще: екс-гравці збірної України Андрій Русол, Владислав Ващук і Олександр Шовковський.

 

ВОДОЛІЙ (20.01 – 19.02). Нова робота для Маркевича?

Перед Водоліями відкриються нові можливості, шанс проявити себе в новій іпостасі, на новому місці - Мавпа цьому посприяє.

Хто ще: Генріх Мхітарян (екс-"Шахтар"), Олександр Алієв (екс-"Динамо"), колишні тренери "Динамо" і "Дніпра" Анатолій Дем'яненко і Олег Протасов, куратор українських футбольних арбітрів П'єрлуїджі Колліна.

 

РИБИ (19.02 – 20.03). Свято для Сабо

Водним Рибам рік віщує спокій і успіх. Але гнатися за ним не потрібно, все "припливе" до вас у руки само собою.

Хто ще: Андрій Несмачний (екс-"Динамо"), Каха Каладзе (екс-"Динамо").