УКР РУС

Футболку Ярмоленка для допомоги захисникам України продали в 2 рази дорожче, ніж Зозулі

19 липня 2015 Читать на русском

Нападник збірної України і "Дніпра" висловив вдячність своєму другові Андрієві Ярмоленку за участь в благодійному аукціоні.

"Коли нам передають лоти для аукціону на допомогу Армії, я завжди запитую, яка стартова ціна у тих, хто передав, але цього разу Андрій Ярмоленко передав свою ігрову футболку, в якій він грав у матчі Україна - Люксембург, через Романа Зозулю і сказав: продавайте так, як у вас вийде.

Але у мене виникла проблема - початкова ставка? Що писати, як оцінити? Минулу футболку (Романа Зозулі), яку ми продали за 33500 гривень, стартова ціна була 5000 гривень, оскільки перед початком аукціону людина в приваті запропонувала суму в 5000 грн і від цього ми відштовхувалися.

Цього разу я вирішив, написати людині, яка любить такі речі, і відразу була зроблена перша ставка 3000 американських доларів, за курсом на сьогодні це 72000 гривень. Тому аукціон закрився, не розпочавшись.

На ці гроші ми планували купити тактичні рукавички на 25 ВДВ, але, порадившись, усе ж вирішили купити швидку допомогу на бригаду. Хороший реанімобіль.

Величезна подяка Андрію Ярмоленку. Рома, з продажу футболки Андрюха попереду. Бачить Бог, я не винен))))", - віджартувався у Фейсбуці волонтер Костянтин Ходаковський.