УКР РУС

Футболісти "Миколаєва" звернулись з відкритим листом до мера міста

2 липня 2014 Читать на русском

1 липня в мерії Миколаєва відбулась прес-конференція колишніх футболістів МФК "Миколаїв", які покинули команду після минулого чемпіонату у зв'язку із завершенням контрактів.

З гравцями, окрім медіа, спілкувалися віце-президент МФК "Миколаїв" Олег Кірша, спортивний директор Руслан Забранський, депутат обласної ради Анатолій Катрич, представники футбольної громадськості.

Футболісти (а це одинадцять вихованців футболу Миколаївської області) оприлюднили свій відкритий лист до міського голови Юрія Гранатурова. У ньому вони нагадали, що грали нинішньої весни за МФК "Миколаїв" на невигідних фінансових умовах, але з почуття патріотизму до рідного міста. І їм прикро, що після завершення сезону вони виявилися не потрібні команді, хоча були готові грати в ній і далі. Футболісти також запевняють, що після однієї з поразок між ними і Олегом Кіршею почалися напружені відносини.

"Ми хочемо грати в рідному місті, примножуючи його славні футбольні традиції", - сказано у зверненні.

Олег Кірша у свою чергу зазначив, що виконав перед футболістами всі взяті зобов'язання, в тому числі і фінансові. А запрошувати гравця в команду чи ні - прерогатива нового головного тренера. Віце-президент МФК "Миколаїв" також зазначив, що він разом з Русланом Забранським продовжує роботу з пошуку нових спонсорів, але якщо зараз знайдеться людина, яка готова утримувати команду і надасть фінансові гарантії, вона негайно віддасть йому печатку клубу.