УКР РУС

Футболіст дискваліфікований за недостойну поведінку під час вшанування "Шапекоенсе"

15 грудня 2016 Читать на русском

У Чилі стався непересічний випадок.

Захисник "Сантьяго Вондерерз" Маріо Парра "відзначився" ще на початку місяця перед початком гри проти "Евертон Де Віна", повідомляє 101greatgoals.

Під час вшанування пам'яті жертв катастрофи, в якій розбилась команда "Шапекоенсе", гравці обох клубів тримали банер із написом "Forca Chape" і емблемами усіх чилійських клубів, а Парра не придумав нічого кращого, ніж рукою прикрити на ньому емблему суперника, "Евертона Де Віна".

На цьому тижні справу розглянув дисциплінарний комітет ліги, який присудив йому 3-матчеву дискваліфікацію.

Нагадаємо, що 29 листопада бразильська команда "Шапекоенсе" розбилась на літаку по дорозі на фінал Копа Судамерікана. 9 футболістів не полетіли трагічним рейсом. Збірна Аргентини 20 днів тому користувалась літаком, на якому розбилась команда "Шапекоенсе". Авіакатастрофа "Шапекоенсе": уточнено кількість пасажирів літака і загиблих. З'явилось відео, як рятувальники витягнули з уламків літака 6-го вцілілого – 3-й гравець "Шапекоенсе" бореться за життя (18+). Фред, Тайсон, Дентінью і Бернард відреагували на авіакатастрофу "Шапекоенсе". Загинув екс-хавбек "Атлетіко" Клебер Сантана. Син головного тренера не полетів з командою, бо забув паспорт. З’ясувалося, що літаку забракло палива.

"Шапекоенсе". Що потрібно знати про клуб з Шапеко

7 найбільших авіакатастроф футбольних команд.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу