УКР РУС

Футбол/хокей, дубль Ферни. "Ман Сіті" - "Арсенал" - 6:3. ВІДЕО

14 грудня 2013 Читать на русском

Головний матч 16 туру АПЛ приймав "Ітіхад". Тут "Ман Сіті" ще не втратив у новому сезоні жодного очка.

Власне, статистика домашніх матчів "Сіті" насторожувала будь-якого тренера, і Венгер - не виняток. "Містяни" перемогли всіх сімох суперників, які вже гостювали у них в рамках цього чемпіонату. Дуже показовою була нещодавня звитяга над "Тоттенхемом" - 6:0. У середньому блакитний "Манчестер" забивав в рідних пенатах по 4,14 м'яча за гру. У чудовій формі Агуеро, Негредо і уся середня лінія.

А от команда Венгера хоча й вела перед у чемпіонських перегонах з відривом у 5 очок, грає зараз нестабільно. Нічия з "Евертоном" і поразка від "Наполі" залишили не найприємніший присмак у шанувальників "канонірів". Сьогодні падіння Лондона продовжилося.

Хоча у першому таймі "Арсенал" таки дав бій господарям. Практично рівна гра, практично рівний рахунок перед перервою - 2:1. На голи Агуеро і Негредо відповів Тео Волкотт. Після відпочинку травми зазнав Агуеро, тож здавалося, що, втративши свого головного форварда, "Сіті" може мати проблеми з командою Венгера. Однак вчасно на авансцену вийшов Фернандінью, і прекрасним обвідним ударом збільшив перевагу господарів до двох м'ячів.

Волкот не менш красивим ударом відродив інтригу, але лише на три хвилини. Далі  ж був фірмовий розгром, до якого на "Ітіхаді", схоже, звикли. Повна капітуляція лідера чемпіонату.

"Ман Сіті" - "Арсенал" - 6:3

Голи: Агуеро, 14, Негредо, 39, Фернандінью, 50, 88, Сілва, 66, Туре, 90+4, з пен. - Волкотт, 31, 63, Мертезакер, 90+4