УКР РУС

"Футбол 24" пропонує сформувати символічну збірну України

10 листопада 2011 Читать на русском

Напередодні відзначення 20-річчя незалежного українського футболу редакція сайту "Футбол 24" оголосила новий конкурс.

Усім прихильникам футболу пропонують сформувати символічну збірну усіх чемпіонатів України. Голосування проводитиметься за позиціями гравця на полі.

"На кожну футбольну позицію проводитимемо по одному опитуванню. Якщо конкурсант проголосує за певного кандидата і цей варіант відповіді співпаде з тим, за який проголосувало більшість конкурсантів - це вважатиметься правильною відповіддю і в результаті учасник набере певну кількість балів у своєму рейтингу", - розповів редактор сайту "Футбол 24" Юрій Басенко.

Критерії вибору найкращих футболістів та тренера прості. Важливо, як вони відзначились в історії чемпіонатів України та чи запам’ятались вболівальникам. Без подарунків звісно не обійдеться.

"Учасники, які першими вгадають точний склад збірної та її тренера, отримають шалики збірної та футболку від нашого сайту. А найкращий прогнозист отримає футбольний м’яч", - розповів журналіст сайту "Футбол 24" Юрій Шутка.

Нагадаємо, на сайті "Футбол 24" триває конкурс "Прогнози вболівальників", тут знавці футболу змагаються у точному прогнозуванні результатів футбольних матчів. Цього тижня перемогу отримала Раїса Огородник з міста Ізмаїл, що на Одещині.