УКР РУС

"Фулхем" не залишить "Крейвен Коттідж"

8 жовтня 2011 Читать на русском

"Фулхем" офіційно оголосив, що клуб не залишить "Крейвен Коттідж", зате планує збільшити місткість своєї арени до 30 тисяч глядачів.

"Крейвен Коттідж" є домом для "дачників" з 1896 року. Після низки реконструкцій зараз стадіон вміщає 25 700 глядачів, і за цим показником "Фулхем" є одним з аутсайдерів Прем'єр-Ліги, поступаючись тільки "Суонсі", КПР і "Вігану".

В останні місяці преса неодноразово повідомляла, що "Фулхем" розглядає можливість переїзду на новий стадіон. Ходили чутки, що "дачники" можуть побудувати арену спільно з КПР або "Челсі". Однак замість цього клуб вирішив обмежитися черговою реконструкцією і збільшенням місткості до 30 тисяч.

"За останні роки "Фулхем" добився небувалого успіху на футбольному полі і поза ним, зміцнившись в статусі клубу Прем'єр-Ліги і кваліфікувавшись до єврокубків. А домашні матчі клубу регулярно відвідує не менше 25 тисяч уболівальників.

Ми переконані, що реконструкція дозволить уболівальникам отримати ще більше задоволення від матчів, а у нас з'явиться можливість зробити більш вигідну комерційну пропозицію. При цьому ми залишимося вірними історичному вигляду арени", - йдеться в заяві "Фулхема".