УКР РУС

"Фрозіноне" з Приймою відібрав очки у Калініча, "Ювентус" впевнено виграв. 30 тур Серії А

20 березня 2016 Читать на русском

У матчах 30 туру чемпіонату Італії "Фіорентина" поділила очки з "Фрозіноне", "Ювентус" розгромив "Торіно", а "Сампдорія" поступилася "К'єво".

"Фрозіноне", у якого з'являються шанси, щоб залишитись у Серії А на наступний сезон, зміг вдома дати бій "Фіорентині". За "фіалок" увесь матч відіграв екс-"дніпрянин" Калініч, а от у складі "жовто-синіх" на останній хвилині основного часу на поле вийшов Василь Прийма. Безрезультативна нічия дозволяє команді українця наблизитись до рятівного 17-го місця на відстань одного пункту. "Фіорентина" ж четверта команда чемпіонату з 55 очками.

Лідер Серії А - "Ювентус" - після вильоту з Ліги чемпіонів зберіг сили на боротьбу в чемпіонаті. У дербі з "Торіно" команда Аллегрі без проблем переграла опонента. Ще до перерви "Стара Синьйора" забила двічі: спочатку суперголом зі штрафного відзначився Погба, а трохи пізніше Хедіра після сольного проходу засмутив суперника. На початку другої половини гри інтригу в поєдинок повернув Белотті голом з пенальті, але трохи згодом дубль Морати встановив остаточний розгромний рахунок на користь гостей. Таким чином, "Юве" займає перше місце з 70 заліковими балами, а "Торіно" розташувався в середині турнірної таблиці.

У битві аутсайдерів "Карпі" здолав "Верону" і піднявся на 17-те місце. А у веронців справи взагалі погані: остання сходинка першості.

Ще варто зазначити, що у цьому турі претендент на єврокубки "Сассуоло" вдома поділив очки з "Удінезе" та віддалився від зони Ліги Європи аж на десять очків.

Італія. Серія А, 30 тур

"Верона" - "Карпі" - 1:2 (0:1)

Голи: Ребіч, 64 - Ді Гаудіо, 43, Лазанья, 67

Вилучення: Ребіч, 90 ("В")

"Сампдорія" - "К'єво" - 0:1 (0:1)

Гол: Меджоріні, 24

Нереалізований пенальті: Бірса, 30 ("К")

"Сассуоло" - "Удінезе" - 1:1 (0:1)

Голи: Політано, 64 - Сапата, 8

"Торіно" - "Ювентус" - 1:4 (0:2) ВІДЕО Гол Погба

Голи: Белотті, 48 - Погба, 32, Хедіра, 42, Мората, 63, 77

Вилучення: Хедіра, 87 ("Ю")

"Фрозіноне" - "Фіорентина" - 0:0 ВІДЕО