УКР РУС

Фролов: Хочеться зберегти команду в УПЛ, байдужих немає

21 травня 2018 Читать на русском

Наставник Чорноморця Костянтин Фролов прокоментував мінімальну перемогу над Зіркою та майбутні перехідні матчі.

За словами Фролова, перемога над Зіркою була важлива скоріше психологічно, аніж для вирішення турнірних завдань, інформує офіційний сайт одеського клубу.

"Почну з того, що дуже важлива гра для нас була. Необхідно було вигравати, щоб зачепитися за матчі плей-офф. Що стосується самої гри, то в цілому ми володіли перевагою з самого початку, забили м'яч і були моменти закінчити гру без нервової кінцівки. В цілому контролювали гру.

Чорноморець – Зірка – 1:0 – відео гола та огляд матчу

Я сьогодні дивився в таблицю, з 17 березня ми перебували на останньому місці. Це важко психологічно. Для всіх важко – для і гравців, для тренерського штабу, для керівництва, для уболівальників. Може, якби ми були на іншій позиції, ми б грали розкутіше. Тому що відповідальність є – перед містом, перед клубом. Хочеться зберегти команду, байдужих немає.

Я, чесно кажучи, Першу лігу взагалі не бачив. Так, відстежував турнірну таблицю, але гри не дивився. Будемо готуватися. Думаю, що ті команди, які знаходяться в першій трійці, всі заслуговують на повагу і увагу. Там досить кваліфіковані футболісти, і тренери хороші працюють, організація справ хороша. І вони теж хочуть потрапити в Прем'єр-лігу. Так що боротьба буде непроста", – сказав він.

Нагадаємо, за місце в УПЛ Чорноморець боротиметься з Полтавою.

УПЛ, плей-офф: став відомий час початку перших матчів