УКР РУС

Фролов: Гра зі Сталлю була за 6 очок

28 квітня 2018 Читать на русском

Головний тренер Чорноморця Костянтин Фролов прокоментував перемогу над Сталлю (2:1).

Головний тренер Чорноморця Костянтин Фролов після перемоги над Сталлю (2:1) заявив, що одесити налаштовані зберегти прописку в УПЛ.

"Була гра за шість очок. Це була важка гра з точки зору психології. Турнірне становище було таким, що якби не виграли, то складно було вибратися з низів. Раді, що виграли, сподіваюся, що це додасть позитивний імпульс в матчах, що залишилися. Ми налаштовані залишитися в Прем'єр-лізі.

Ми знали, що Сталь любить контролювати м'яч, грати в позиційний футбол. Ми намагалися відбирати у них м'яч в середині, в другій зоні. У нас були хороші моменти, і могли забивати два голи ще в першому таймі. Трохи не сподобалося, що в кінці матчу віддали м'яч. Результат все-таки тиснув. Але в цілому хлопці молодці.

Гладкий? Ми чекаємо від нього не тільки пресингу, але і забитих голів. Зіграв його досвід. Він ніби диригує атаками команда, направля партнерів. Хлопцям корисний його досвід.

Ми враховували той факт, що Сталь – це низькоросла команда. Припускали, що у нас буде перевага на стандартах. Так і вийшло – другий гол прийшов зі стандарту. Перехідні матчі? Не дивимося за Першої лігою. Ми трохи покращили наше турнірне становище, пішли з останнього місця. Це впливає на психологію. Попереду ще три гри, вони дуже важливі, так що ми поки не заглядаємо за станом справ у Першій лізі", – цитує Фролова канал Футбол 2.

Сталь – Чорноморець – 1:2 – відео голів та огляд матчу