УКР РУС

Фролов: Чорноморець не заслуговував на поразку

21 квітня 2018 Читать на русском

Головний тренер Чорноморця Костянтин Фролов прокоментував поразку від Олександрії (1:3).

Костянтин Фролов на післяматчовій прес-конференції заявив, що Чорноморець не заслуговував на поразку в матчі 28 туру УПЛ проти Олександрії (1:3).

"Двояке враження від гри. В першу чергу – негативний результат. Це перший момент. Другий момент – це бажання хлопців, якість футболу, яке ми продемонстрували. Вважаю, що по грі ми не заслуговували на поразку. І хочу відзначити два ключових рішення арбітра в першому таймі. Вони вплинули на результат.

Перше – це призначення штрафного, якого не було, друге – одинадцятиметровий, який поставили в наші ворота. Ці швидкі пропущені м'ячі, звичайно ж, визначили хід гри. Хлопці старалися до кінця, ви бачили, вони намагалися змінити ситуацію.

Чорноморець – Олександрія – 1:3 – відео голів та огляд матчу

У другому таймі ми перебудувалися, почали грати в три захисники центральних, висунули ще одного гравця в групу атаки. Подали багато стандартних положень – кутових, штрафних. Один гол забили, були ще передумови. Але важко розкривати насичену оборону, коли вісім чоловік в штрафний обороняються. Все-таки Олександрія – команда досить досвідчена, зіграна.

Вважаю, десь не пощастило, а десь виконавської майстерності нам не вистачило в атаці, щоб забити другий м'яч. Можливо, тоді б ми зіграли внічию", – цитує Фролова офіційний сайт Чорноморця.