УКР РУС

Фролов: Будемо розбиратися з Ковальцем

24 лютого 2018 Читать на русском

Головний тренер Чорноморця Костянтин Фролов прокоментував нічию своєї команди в матчі 21-го туру УПЛ проти Карпат (0:0).

"В першу чергу хочу висловити слова подяки керівництву та працівникам стадіону, незважаючи на погодні умови, вони доклали всіх зусиль, щоб поле було в належному стані. Другу добу йде сніг, він вніс корективи в гру. В цілому було мало змістовного футболу, що з нашого боку, що з боку суперника. На перший план вийшли боротьба, характер, бажання не поступитися.

Звичайно ж, вилучення зіграло з нами злий жарт. Ми втратили одного футболіста, що відчувалося по змісту нашої гри. Хочу також відзначити хлопців. Вони молодці, напевно, хвилин 60 ми грали в меншості по важкому полю, по такій погоді з досить добротним суперником. Вони вистояли, зберегли свої ворота на замку і намагалися використовувати свої моменти в атаці.

Чи очікували такої гри від Карпат? В цілому очікували. Ми знали, що у них хороші виконавці в середній лінії. Можна відзначити і Карраскаль, є група гравців хорошого рівня, які добре з м'ячем працюють. Досить швидкі фланги в особі Шведа, Мякушка. Акулінін – центральний нападник, який добре грає спиною до воріт суперника, а також добре грає головою в штрафному. Знову ж таки, нам план на гру зламало вилучення. Хоча Ковалець міг стати героєм матчу, реалізуй він на 5-й хвилині вихід один на один з воротарем.

Як пояснити вчинок Ковальця? Не хотілося б зараз на емоціях щось говорити. Звичайно, його вчинок не личить капітанові команди. Він підвів команду в якійсь мірі. Будемо розбиратися з ним. Звичайно, гравець так не повинен поводитися", – цитує Фролова офіційний сайт Чорноморця.

Нагадаємо, в цій грі пряму червону картку за удар суперника по обличчі отримав капітан "моряків" Кирило Ковалець.

Матч Чорноморець – Карпати завершився внічию з рахунком 0:0.