УКР РУС

Фред: У наступному матчі побачите стовідсоткового мене

30 липня 2017 Читать на русском

Півзахисник Шахтаря Фред прокоментував перемогу своєї команди в матчі зі Сталлю (2:1), а також своє повернення на поле після 5-місячної перерви.

"Дуже щасливий, що повернувся. Була складна гра з непростим супротивником на важкому полі. Утім ми намагалися виявити свої найкращі якості та в результаті домоглися того, чого й хотіли, – перемоги. Розуміємо, що в чемпіонаті з усіма суперниками складно – як удома, так і на виїзді. Проте ми готові до цього. Сьогодні продемонстрували наш командний дух, завдяки чому святкуємо успіх.

Що ж до моїх кондицій, то фізично почуваюся відмінно. Так, після завершення цього поєдинку я трохи втомився, але нічого страшного. Зрозуміло, що завжди нелегко після такої перерви, однак весь цей час я тренувався і в Бразилії, і тут, в Україні. Запевняю вас, уже в наступній зустрічі побачите стовідсоткового Фреда", – сказав півзахисник у коментарі офіційному сайту Шахтаря.

Нагадаємо, що востаннє Фред з'являвся на полі 26 лютого. Бразилець пропустив 5 місяців у зв'язку з дискваліфікацію через вживання допінгу.