УКР РУС

Фред: Це був важкий період, тепер я налаштований на перемоги

29 липня 2017 Читать на русском

Півзахисник Шахтаря Фред прокоментував завершення своєї дискваліфікації та підготовку до матчу 3 туру УПЛ проти Сталі.

"Це був важкий період. Слава Богу, все позаду. У поточному сезоні я особливо сфокусований і налаштований на перемоги. Буду намагатися демонструвати на полі свої найкращі якості, як і завжди. Дуже хочу завоювати з Шахтарем нові титули.

Зараз в голові промайнуло все, що я пережив. Для мене те, що сталося, схоже на якийсь фільм. Розумію, що нарешті настане мій час. Я багато для цього трудився. Буду грати так, немов це мій останній поєдинок в життя. Також дуже чекаю Лігу чемпіонів – думаю, всі футболісти хочуть брати участь у такому турнірі. Ми знову в груповому етапі і постараємося пройти якнайдалі.

Проти Сталі буде важкий матч. Вони виграли двічі на старті, однак ми повністю готові. Після поразки в минулі вихідні хочемо досягти лише перемоги – будемо йти до неї, чого б це не коштувало", – цитує Фреда офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, в березні Фреду продовжили дискваліфікацію через допінг, яка тривала якраз до липня. До 16-го червня футболіст тренувався в Бразилії за індивідуальною програмою, після чого приєднався до тренувального табору Шахтаря.

Матч 3 туру УПЛ Сталь Шахтар відбудеться сьогодні, 29 липня. Зустріч розпочнеться о 17:00.

Сталь – Шахтар. Анонс матчу