УКР РУС

Фред розбиває їхні мрії. Бразилія - Росія - 1:1. ВІДЕО

25 березня 2013 Читать на русском

Команда під керівництвом Фабіо Капелло мала відвертий шанс зробити це вперше - здолати в очному бою пентакампеонів. Проте їй таки не вистачило - не вистачило кількох хвилин.

Шанси то були, але щоб настільки великі. Усе ж бразильці завжди грізні, навіть попри не зовсім впевнені дії у попередній товариській грі з Італією, де за щасливим збігом вдалось уникнути поразки. І також попри рейтинг збірних ФІФА, за яким росіяни десяті, а команда Луїша Феліпе Сколарі посідає 18-ту позицію.

Гра пройшла під наглядом Жозе Моурінью на колишній домашній арені для португальця - "Стемфорд Бридж", що також додавало їй певного присмаку. Подейкують, що Моур приїхав не лише заради того, щоб вдовольнити свою цікавість, а й з метою обговорити деталі свого повернення у "Челсі". Що ж, у будь-якому разі не найгірше злітав. Росіяни дуже агресивно почали - аж страшно стало. Але усілякі Кержакови з Широковими влучити не спромоглись. "Селесао", зрештою, вдалось гру вирівняти. Та, по суті, уся збірна-господар наступного Мундіалю розчарувала.

Особливо, звісно, Неймар, до якого особливі вимоги - "Барса" і "Реал" хочуть, аж не тямлять себе від бажання, таке положення дійсно зобов'язує. Не сьогодні. Може, завтра, або за рік, але ці бразильці абсолютно не вражають. Росіяни ,якби більше майстерності, могли б розривати на шматки. Хоча тепер всі розмови будуть лише про їх величність. Ну це в них на батьківщині. У нас свої справи, свої погляди. Повторимось - збірна Бразилії грала другий важкий матч за кілька днів, росіяни вийшли, мов на останній бій, а перед тим відпочивали. Не все так печально для одних і радісно для інших, хоча гроші свої Капелло відробляє сповна - цього не віднімеш.

У всіх найцікавіших перипетіях гри Вам допоможе розібратися онлайн-трансляція Бразилія - Росія.

Бразилія - Росія - 1:1 (0:0)

Голи: Фред, 90 - Файзуллін, 73

Бразилія: Жуліо Сезар, Дані Алвеш, Тіаго Сілва, Давид Луїс, Марсело, Фернандо, Ернанес, Оскар, Кака, Фред, Неймар

Росія: Габулов, Анюков, В. Березуцький, Ігнашевич, Єщенко, Глушаков, Широков, Файзулін, Кокорін, Бистров, Кержаков