УКР РУС

Фред: Нам вдалося подолати Манчестер Сіті, то чому б не впоратися і з Ромою?

17 січня 2018 Читать на русском

Півзахисник Шахтаря розповів про підготовку до майбутнього матчу з Ромою та заключної частини чемпіонату України.

На думку півзахисника Шахтаря Фреда, команді необхідні інтенсивні навантаження, аби бути на рівні європейських команд, в яких немає тривалої зимової перерви. Про це він розповів в коментарі офіційному сайту донецького Шахтаря.

"Ми повинні отримувати зараз величезне навантаження, щоб швидше підготуватися до чемпіонату і Ліги чемпіонів. Після тривалої паузи це необхідно, і така інтенсивність нам допомагає.

Я думаю, важливо займатися якомога більше. В Україні команди зараз зупинилися на зимову паузу, але в Європі все продовжують виступати в своїх чемпіонатах, перерви у них немає. Тому нам потрібно надолужити і бути в формі точно так же, як і вони", – сказав бразилець.

Манчестер Сіті може купити Фреда та віддати в оренду у Шахтар до кінця сезону 2017/18

Також він додав, що спілкувався з гравцем Роми Жуаном та переконаний, що "гірникам" під силу пройти римлян.

"Рома – це дуже хороший клуб, і нам треба буде постаратися, щоб перемогти. Римляни завжди сильні. Коли є найменша можливість, ми переглядаємо матчі з їх участю.

Шахтар – Рома: продано понад 15 тисяч квитків

А якщо говорити про бразильців, то я знаю кілька футболістів з команди. З Алісоном поки не спілкувався, але говорив з Жуаном Жезусом. Ми прийшли до того, що поєдинки будуть цікавими і складними і що хотілося б зустрітися на полі.

Нам вдалося здолати таку команду, як Манчестер Сіті, так чому б не впоратися і з Ромою? Будемо все для цього робити: багато тренуватися, готуватися і постараємося максимально вивчити суперника", – зазначив Фред.