УКР РУС

Фред: Дивимося матчі "Сельти", хочемо підійти до Ліги Європи у відмінній формі

29 січня 2017 Читать на русском

Півзахисник "Шахтаря" Фред розповів про підготовку команди до другої частини сезону.

"Спаринги для нас дуже важливі, тому що ми відпрацьовуємо все, над чим працювали до цього дня на тренуваннях. Матч з "Норчепінгом" був непростим в першому таймі, але в другій половині нам вдалося повністю розкрити свій потенціал і забити багато голів. Ми зараз працюємо в повну силу, щоб підійти до поєдинків Ліги Європи максимально підготовленими.

Думаю, що "Шахтар" повинен завжди перемагати, незалежно від суперника і статусу зустрічі. Товариський матч чи офіційний, ми намагаємося викладатися по максимуму і добиватися результату. Дуже раді, що вдалося взяти гору з таким великим рахунком. Однак це зараз не найважливіше. Головне – відпрацювати всі ігрові моменти, щоб бути готовими до другої частини сезону.

Думаю, ще рано говорити, що ми повністю готові. Попереду багато роботи, і у нас буде кілька контрольних матчів, щоб удосконалити свою гру і фізичні кондиції. Умови на зборах створені відмінні, і все залежить тільки від нас, від нашої самовіддачі на тренуваннях.

Звичайно, ми дивимося матчі за участю "Сельти". Знаємо, що це дуже хороша і сильна команда. Поєдинки для нас будуть непростими. Але, як я і казав, ми працюємо над собою. Всі тренування і спаринги роблять нас кращими. Ми хочемо підійти до Ліги Європи у відмінній формі", – сказав Фред.

Перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи "Сельта" – "Шахтар" відбудеться 16 лютого у місті Віго. Матч-відповідь "Шахтар" – "Сельта" буде зіграний 23 лютого у Харкові. Нагадаємо, раніше УЄФА підтвердив, що зустріч відбудеться на ОСК "Металіст".

"Сельта": представляємо суперника. Попередження Кравця та кошмар "Барселони"