УКР РУС

"Фрайбург" - "Штутґарт". Анонс матчу-відкриття 6 туру Бундесліги

16 вересня 2011 Читать на русском

Сьогодні стартує шостий тур чемпіонату Німеччини, у якому "Фрайбург" спробує "забити голами" провину перед своїми уболівальниками за найбільшу поразку в історії команди у Бундеслізі - постраждати має "Штутґарт".

"Фрайбург" - "Штутґарт"

"Фрайбург" ще ніколи не пропускав після п'яти турів стільки голів (16). Зовсім інше становище у "Штутґарта": "шваби" після перших п'яти ігор пропустили лише три голи - востаннє таке трапилось з ними вісім років тому.

Здається пауза на матчі національних збірних пішла для "Фрайбурґа" не на користь, адже у минулому турі команда зі своєю гарматою Папісом Сісе не зуміла бодай раз засмутити "Баварію" (0:7). Натомість у четвертому турі "Фрайбурґ" здолав "вовків" (3:0).

Минулого сезону "Фрайбурґ" виграв обидві дуелі зі "швабами" (2:1 і 1:0). Перемога над "Штутґартом" у 20 турі минулого сезону стала першою для "Фрайбурґа" у Штутґарті за останні 17 років зустрічей між суперниками. Однак 7 із 10 останніх ігор між командами завершились перемогою "Штутґарта".

Можливо "Фрайбурґу" все ж таки повезе завдяки дню проведення матчу? Адже з часу виходу у Бундеслігу у 2009 році команда вперше відкриватиме тур на домашній арені.

І наостанок...Вони були колись "швабами": Хайко Бутчер, Юліан Шустер, Олівер Барт, Сімон Брандштетер та навіть тренер "Фрайбурґа" Маркус Зорґ...