УКР РУС

"Його ціна дуже виросте": французький журналіст сватає Бурду та Коваленка в Марсель

28 березня 2020 Читать на русском

Французький журналіст Мурад Артс, який пов'язаний із французьким Марселем, порадив клубу звернути увагу на двох українських футболістів.

"Клубу потрібно знайти конкурента для Чалети-Цара. Я думав про Микиту Бурду, захисника київського Динамо. Його вартість становить 3,5 млн євро. Зараз він пошкодив коліно і не грав кілька місяців, але до цього він був у відмінній формі. Бурду в основі замінив Денис Попов, і він став новою зіркою.

Коваленко прокоментував потенційний перехід у Рому

Бурда дійсно дуже сильний захисник, який здатний добре робити те, що зараз добре робить Чалета-Цар. Його ціна дуже виросте в Марселі, якщо він проведе півроку на високому рівні.

Також раджу звернути увагу на Віктора Коваленка з Шахтаря. Він плеймейкер. Йому було важко інтегруватися у гру команди, адже в атаці Шахтаря виступають лише бразильці. У Коваленка великий талант, він дуже технічний. Це такий тип гравця, який підходить Віллашу-Боашу", – цитує Артса Football club De Marseille.

Нагадаємо, контракт Бурди із Динамо розрахований до літа 2022 року, а угода Коваленка з "гірниками" закінчується влітку цього року.

Динамо – в топ-5 Європи за важливим показником, Шахтар – друга найнижча команда континенту