УКР РУС

Франція – Албанія. Євро-2016, Група А. Анонс

15 червня 2016 Читать на русском
Автор: Олександр Москаленко

"Футбол 24" представляє анонс матчу 2-го туру групи А Євро-2016, в якому зійдуться національні збірні Франції та Албанії.

Франція – Албанія

15 червня, 22:00. Марсель, "Велодром"

Головний арбітр: Вільям Коллам (Шотландія)

Телетрансляція на каналі "Україна", а також текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Господарі турніру не надто впевнено стартували, а перемогу собі забезпечили на останніх хвилинах матчу. Саме тому сьогодні їх основним завданням буде компенсувати недостачу гостроти і забитих м'ячів. Албанці ж вже зазнали першої поразки і мало на що можуть розраховувати з очевидними фаворитами.

Дімітрі Пайє сподівається, що його партнери більше демонструватимуть бажання вигравати

Збірна Франції, яка має в розпорядженні фантастичний підбір гравців, не надто вразила в матчі з румунами. Велика кількість браку в захисті і недостатня гострота в атаці аж ніяк не тішать вболівальників, які очікують від рідної команди набагато більшого. З Албанією в гравців Дешама знову з'явиться шанс нагадати всім, чому їх вважають фаворитами не тільки групи, але й всього турніру. Від головного тренера можна очікувати змін у стартовому складі, а вибрати в нього є з кого, тому буде цікаво поглянути, на кого ж наставник розраховуватиме в матчі з албанцями.

Лорік Цана не допоможе албанцям в матчі з французами через вилучення в попередній зустрічі

Від Албанії не чекають гучних успіхів, а основна ставка робиться на "трудові" перемоги і нічиї. Але в минулій грі албанці не спромоглися здобути жодного очка, а до того ж, ще й втратили лідера команди і захисту - Лоріка Цана, який отримав червону картку. Його буде дуже не вистачати команді, адже в матчі з Францією результат буде залежати переважно від якості дій в обороні. Від поразки Албанію може врятувати тільки божевільна самовіддача і везіння, а омріяним результатом є нічия.

Орієнтовні склади

Франція: Льоріс - Санья, Рамі, Косельни, Евра - Погба, Канте, Матюїді - Грізманн, Жиру, Пайє.

Албанія: Беріша - Хюсай, Алійї, Маврай, Аголлі - Абраші, Кукелі, Т. Джака - Роші, Садіку, Леняні.

Не зіграє: Лорік Цана (дискваліфікація).

Людина дня. Дімітрі Пайє - автор переможного голу у матчі-відкритті Євро-2016