УКР РУС

Франков про Журавльова в CAS: Є ідіоти, від яких не приховаєшся навіть в Лозанні

13 лютого 2018 Читать на русском

Член виконкому ФФУ Артем Франков розповів про засідання CAS у справі Динамо та Мариуполя, а також оцінив поведінку в Лозанні голови Федерації футболу Маріуполя Василя Журавльова.

Сьогодні в Лозанні розглядалася справа з незіграним матчем у Маріуполі, рішення якого доведеться почекати.

Голова Федерації футболу Маріуполя Василь Журавльов замотував майно суду в символіку свого клубу та жартував над братами Суркісами.

"Я пишу ці рядки, коли всі ми чекаємо вердикту Спортивного арбітражного суду в Лозанні. Я не знаю і не можу знати, яке рішення прийме суд, але одне можу сказати точно – одній зі сторін вдалося дійсно зганьбити Україну. І ця сторона – аж ніяк не динамівська", – написав Артем Франков у конференції на Matchday.

"Динамо прибуло до Швейцарії без групи підтримки, хоча, звичайно, мало всі можливості її забезпечити. А ось в делегації ФФУ, на превеликий мій жаль, без фріків не обійшлося. Точніше, одного фріка, але цього виявилося більш ніж достатньо. Вибачте, я не дивився телевізор, але, сподіваюся, він забезпечив досить живу картинку: біля CAS чергувала бригада телеканала Футбол. У всякому разі, інтернет від нього стогнав і плакав. Від безперервного сміху стогнав, від гомеричного реготу плакав. Хоча, напевно, слід було тільки ридати від сорому".

"Є такі ідіоти, від яких не сховатися навіть у Лозанні. І чорт би з ним, цим псевдофункціонером, але найнеприємніше, що він кричить про Україну та її інтереси, обзиває людей сепаратистами і так далі, кидається гаслами про єдність і цілісність, а сам своїм виглядом і поведінкою ганьбить країну і її народ по повній програмі".

"Мало того, що цей діяч кинувся збирати і аналізувати недопалки юристів, мало того, що він повісив на табличці з назвою TAS/CAS шалик ФК Маріуполь, так ще і коментарі собі дозволяє хоч стій, хоч падай. Ще з ранку почалося Динамо нібито затримало процес на 27 хвилин через запізнення свідків. Автора цього геніального осяяння далі коридору в будівлі суду не пустили, тому він сповіщав ззовні і прозрівав крізь стіни. Насправді, слухання в CAS починаються з так званого «оупенінга», в якому беруть участь тільки представники сторін і свідки не потрібні. Ось і почали о 9.30, а першого свідка стали заслуховувати вже ближче до 12:00", – написав Артем Франков.