УКР РУС

Франков: Коньков, як і Ющенко - обоє не мали професійної і вірної команди

26 грудня 2014 Читать на русском

Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков спробував окреслити одну з головних проблем роботи Анатолія Конькова на чолі ФФУ.

"Ми звикли голосувати і підтримувати одну-єдину людину, абсолютно не враховуючи, хто стоїть за нею, з нею і під нею сенсі, підтримує), а це велика помилка.

Саме відсутність реальної команди було патологічною слабкістю Віктора Ющенка, коли він заступав на пост "в сезоні-2004/05". Це повністю слід віднести до Анатолія Конькову. Справді, з ким він прийшов? "Перший перший" віце-президент - Анатолій Попов, привіт від "Шахтаря", на секундочку, штатний співробітник клубу, "другий перший" віце-президент - Сергій Стороженко, подарунок від "Металіста"... Як тільки Стороженко втратив підтримку Харкова (Олександр Ярославський продав клуб), його негайно схарчили, що в достатній мірі характеризує доброту і красу відносин.

Знайти в достатній кількості не просто вірних, а професійних людей і розмістити їх на командних висотах Коньков не зумів - звідси скандали, розбрати, коротше, все те, з чим асоціюється нинішня ФФУ", - написав Франков.