УКР РУС

Франков: Де рішення КДК ФФУ щодо Шахтаря?

30 квітня 2018 Читать на русском

Головний редактор журналу Футбол Артем Франков прокоментував роботу КДК ФФУ.

Артем Франков у своїй конференції на Matchday висловив власну думку щодо роботи КДК ФФУ в ситуації з жовтими картками футболістів Шахтаря Марлоса та Дентінью в матчі з Ворсклою (4:2). Нагадаємо, також Динамо надіслало офіційний лист у КДК з проханням дискваліфікувати Тайсона та Кайоде.

Шахтар – Ворскла: чи були картки Марлоса та Дентінью умисним обнуленням?

"Кілька важливих слів про актуальне.
1. Де рішення КДК від 27 квітня? Я що, недостатньо старанно їх шукав?
2. Це багаторазово обіцяне і передчуваєме засідання взагалі не відбулося або знову не зібрали кворум, оскільки хтось поїхав в Єгипет або на Мальдіви? (У всякому разі, один з членів КДК в цей день точно був у Маріуполі, і до нього ніяких питань).

Як би там не було, скористаюся нагодою сказати кілька слів про прозорість і транспарентність (це особливо розвинене серед юристів – замінювати прості і зрозумілі слова на щось зовсім незрозуміле, почерпнуте з радіофізики). Справа в тому, що скільки-небудь висвітлення роботи Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ відсутнє як клас і зводиться до "Ігор Грищенко сказав" або "в клуб прийшло рішення". А якщо Ігор Грищенко або клуб промовчали, стало бути, для широкої публіки і не було нічого.

Чи потрібно нагадувати, що Андрій Павелко за часів більш активного спілкування з народом, а не тільки з обраною публікою, про прозорість та відкритість говорив чимало?! Як і про рівновіддаленості, яку, по ідеї, повинен був потужно засвідчити розгляд справ якщо не Тайсона і Дентіньо, то Кайоде і Марлоса...

Отже, де воно? Рішення, пояснення, все як годиться? А то по сайту ФФУ повне враження, що крім президента Павелка в Федерації ніхто не працює, нічого не презентує, не роздає і не відкриває", – написав Франков.