УКР РУС

Фостер готовий повернутися у збірну Англії

3 серпня 2011 Читать на русском

Голкіпер "Вест-Бромвіч" Бен Фостер, який оголосив у минулому сезоні, що більше не виступатиме за збірну Англії і зосередиться на іграх за клуб, повідомив, що готовий повернутися в національну команду.

За словами 28-річного воротаря, він готовий буде прийняти запрошення, якщо виникнуть проблеми у першого номера англійців Джо Харта з "Манчестер Сіті".

"Я задоволений тим, як йдуть справи, і насолоджуюся виступами на клубному рівні. Коли настає перерва для матчів збірних, у мене з'являється можливість психологічно відпочити від футболу. Зараз я виступаю тільки за клуб і можу проводити вільний час вдома зі своєю сім'єю.

Це просто здорово, але якщо щось трапиться з Джо, і головний тренер збірної подзвонить мені і скаже: "Нам просто необхідно, щоб ти повернувся в команду", я готовий буду розглянути запрошення. Адже навіть гравці, що оголошували про остаточний відхід зі збірної, іноді повертаються заради інтересів команди. Так було, наприклад, з Джеймі Каррагером і Полом Скоулзом, - призводить Sky Sport слова Фостера.