УКР РУС

Форвард Ворскли Кулач сподівається на відновлення УПЛ після паузи – у полтавців є незавершені справи і в Кубку

17 березня 2020 Читать на русском

Нападник Ворскли Владислав Кулач поділився думками щодо припинення усіх футбольних змагань в Україні на невизначений термін.

"Мені здається, було б справедливіше все ж дограти чемпіонат після паузи, яка пов'язана з ситуацією в світі. Все ж у кожної команди свої завдання, і були ще можливості змінити ситуацію в таблиці. Тому, на мій погляд, в будь-якому форматі чемпіонат справедливіше довести до кінця. Адже є ще той же Кубок.

УАФ оголосила офіційне рішення щодо подальшої долі УПЛ та Кубка України

Звичайно, діставшись до півфіналу, гріх не хотіти вийти в фінал. В нашій команді всього один гравець, який грав у фіналі Кубка. Тому кожному з нас хочеться досягнути успіху в Кубку і вийти в фінал. У кар'єрі таких матчів небагато, будемо прагнути пройти Маріуполь.

Ще невідомо, хто із суперників легший. З Динамо ми провели рівний матч, пропустивши на останній хвилині вирішальний гол. Маріуполю програли 0:3. Тому в Кубку фаворитів ніколи немає. Той же Минай, впевнений, буде серйозно налаштовуватися на Динамо", – розповів Кулач в коментарі Команда№1.

Нагадаємо, перед зупинкою УПЛ Ворскла йшла на 10 сходинці турнірної таблиці. Також полтавці пробились у півфінал Кубка України, де гратимуть проти Маріуполя.

Євро-2020 перенесли, Україна з ризиком залишитися без Шевченка – хто виграв і програв від рішення УЄФА