УКР РУС

Форвард Шахтаря попросив вибачення у вболівальників і Лобановського за ганьбу збірної України U-21

28 травня 2021 Читать на русском

Нападник Шахтаря та молодіжної збірної України Богдан В'юнник відверто оцінив поразку від збірної Узбекистану U-21 (0:2) на Меморіалі Лобановського.

Товариські матчі
завершено
-

"Не знаю, що сказати. Перш за все хочеться перепросити у всіх вболівальників. У Валерія Васильовича. Це просто ганьба. Ми не повинні так грати.

Україна U-21 – Узбекистан U-21 – 0:2 – відео голів та огляд матчу

Відразу ж забули поразку від Азербайджану, провели теорію, подивилися матч, зробили висновки і готувалися до Узбекистану. Не знаю, що пішло не так. Не скажу, що суперник нас здивував. Просто вони робили те, що їм говорили – грали в пас, грали жорсткіше у відборі. У них все виходило. Скоріш за все, Узбекистан просто грав краще, ніж ми. Закривав нам зони. А у нас не вийшло вбігати в них і грати в пас.

Команді потрібно підтягнути фізичну форму, щоб було легше бігати. А після цього покращити командні дії, щоб ми відчували спиною один одного. Зараз просто спустошення", – сказав В'юнник в ефірі ТК Футбол.

Зауважимо, збірна України U-21 посіла на Меморіалі Лобановського останню сходинку, не забивши жодного гола у двох протистояннях. Перший матч підопічні Руслана Ротаня програли Азербайджану (0:1).

Україна U-21 програла Азербайджану в першому матчі Турніру Лобановського – легенда Металіста взяв гору над Ротанем