УКР РУС

Айнтрахт поступився Падерборну, Фортуна на останніх хвилинах здолала Уніон: 17-й тур Бундесліги, неділя

22 грудня 2019 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У неділю, в рамках 17-го туру чемпіонату Німеччини, відбулось два поєдинки. Рахунок та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Німеччини 2019/20, 17-й тур

Фортуна – Уніон – 2:1

Голи: Хеннінг, 38, Томмі, 90 – Паренсен, 48

Падерборн – Айнтрахт – 2:1

Голи: Сабірі, 9, Шонлау, 41 – Дост, 72

Аутсайдер турнірної таблиці Фортуна приймала на власному полі Уніон. Перша половина зустрічі минула у, фактично, рівній боротьбі, однак під кінець тайму господарям вдалось забити: Олівер Фінк головою навісив на набігаючого Роуена Хеннінгса і той сходу з-за меж штрафного майданчика майстерним ударом поцілив у дальній кут воріт. Одразу по перерві берлінці, зусиллями Міхаеля Паренсена, зуміли рахунок зрівняти.

Справа наближалась до нічиєї, коли на останній хвилині матчу Ерік Томмі потужно пробив з-за меж штрафного майданчика. М’яч влучив у стійку і від неї залетів у ворота. Перемога принесла Фортуні 15 очок і шістнадцяту сходинку турнірної таблиці, Уніон з 20-ма балами залишився одинадцятим.

Невдаха Бундесліги Падерборн зумів забити Айнтрахту вже на 9-й хвилині: Абдельхамід Сабірі, отримавши м’яч на лівому фланзі, змістився з ним до центру штрафного майданчика і завдав неймовірно удару метрів з 30-ти. Суперники створили кілька небезпечних моментів, однак не змогли втілити їх у забитий гол. Натомість ще до перерви вдруге забили господарі: після навісу з кутового Себастьян Шонлау головою переправив м’яч у сітку воріт.

В середині другого тайму Айнтрахт зусиллями Баса Доста рахунок скоротив. Більше голів у матчі не забивали. Після цієї перемоги Падерборн набрав 12 очок і піднявся на передостанню сходинку, Айнтрахт з 18-ма пунктами залишився тринадцятим.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ НІМЕЧЧИНИ