УКР РУС

Форстер відмовився переходити в Брюгге й підписав попередній контракт з Лудогорцем

14 серпня 2017 Читать на русском

Генеральний директор Зорі Сергій Рафаїлов розповів про те, як Рафаель Форстер відмовився переходити в Брюгге й з незрозумілих причин вибрав Лудогорець.

Відомо, що Рафаїлов уже домовився про трансфер гравця в Брюгге, однак перехід зірвався через агента Форстера. Переговори з бельгійським клубом пройшли на минулому тижні, та після повернення в Київ керівництво Зорі стало відомо про, те що футболіст підписав попередню угоду з Лудогорцем. Про це пише Sport Arena.

"Умови в Брюгге для Рафаеля були не гірші, ніж в Лудогорці. Плюс це Брюгге. Про те, що Форстер зробив це, я дізнався, коли повернувся до Києва вже після домовленості з бельгійцями. Ми не приховували, що готові відпустити його. На нього претендували три клуби з Бельгії та Голландії. Але з Брюгге у нас вже є якісь відносини, умови вони давали кращі і для клубу, і для гравця.

Але новий агент з Бразилії навіяв гравцеві думки про негайний перехід. У Зорі хотіли, щоб Рафаель змінив клуб. Я просив футболіста потерпіти до 1-го вересня, і така домовленість з ним була – він нікуди не "смикається". Або ми продамо його, або ще продовжимо на півроку.

Продаж був б вигідним усім. Ми розуміємо, що такі гравці заслуговують і кращих умов, й інших клубів. Зоря буде відштовхуватися від умов контракту гравця, а на тиск Лудогорця не реагуватиме", – сказав Рафаїлов у коментарі Sport Arena.

Форстер: Я був би не проти перейти в Ахмат

Нагадаємо, що Форстер, як і Пауліньо, не полетіли на виїзний матч 5-го туру УПЛ, в якому Зоря грала з Вересом. Відомо, що обидва футболісти переведені в дубль.