УКР РУС

Фопала: До матчу з Шахтарем Зоря має підійти у всеозброєнні

27 березня 2018 Читать на русском

Нападник Зорі Давід Фопала прокоментував нічию з Олександрією в товариському поєдинку та поділився очікуваннями від матчу з Шахтарем.

Давід Фопала в інтерв'ю прес-службі Зорі заявив, що спаринг з Олександрією (1:1) піде на користь команді та допоможе в підготовці до гри проти Шахтаря.

"Непроста гра з Олександрією видалася у нас. Нехай і носила вона характер товариський. Поле було дуже непростим. Грати було складно, створювати тактичні комбінації теж було дуже нелегко. Але контроль гри і володіння м'ячем були на нашому боці. Ми мали кілька шансів забити і один з них нам вдалося реалізувати.

Вважаю, що ця гра однозначно пішла нам на користь, адже вже зовсім скоро на нас чекає гра з донецьким Шахтарем і ми до цього матчу повинні підійти у всеозброєнні.

Ми бачимо, яка зараз весна і які погодні умови в Україні. Поля зараз теж не в найкращих своїх кондиціях. Поле зробило свій вплив на гру, але ми повинні бути готові грати за будь-якої погоди і за будь-яких умов.

У нас відмінна команда. Всі однаково добре спілкуються між собою. Не важливо, українець ти чи громадянин іншої країни. Всі ми – єдина команда. Маємо одну мету. І зробимо все для того, щоб її здійснити", – сказав Фопала.