УКР РУС

Фонсека: Зустрілися з командою, що не програвала 11 матчів

26 квітня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Шахтар" Паулу Фонсека прокоментував перемогу своєї команди у матчі 1/2 фіналу Кубка України проти "Дніпра".

"Це був складний поєдинок проти якісного суперника. Зустрілися з командою, що не програвала 11 матчів. Останньої поразки "Дніпро" зазнав від "Шахтаря" в чемпіонаті. Ми здійснили чималу ротацію. Порівняно з попереднім матчем у складі лишилися тільки Марлос і Тайсон. Утім малюнок гри геть не змінився. Ми продовжували домінувати, були з м’ячем та мали величезну кількість моментів проти команди, що закрилася з 11 футболістами біля власних воріт.

Розкривати таку оборону – дуже складний сценарій. Та навіть із таким захистом суперника нам вдалося створити безліч шансів. На жаль, реалізували лише один, хоча могли забити й більше. Здобули перемогу над чудовим колективом. Ми – у фіналі. Також я хочу виключно добре відгукнутися про воротаря "Дніпра", який продемонстрував свій найкращий рівень.

Я задоволений абсолютно всіма футболістами та їхньою самовіддачею. Той самий Марсіо Азеведо провів свій перший матч після досить тривалої перерви. Усі хлопці були на найвищому рівні", – цитує Фонсеку офіційний сайт "Шахтаря".

"Шахтар" – "Дніпро" – 1:0. Відео гола та огляд матчу

, а також у Viber