УКР РУС

Фонсека: Зоря була кращою за нас до того, як рахунок став 0:2

25 жовтня 2017 Читать на русском

Головний тренер донецького Шахтаря Паулу Фонсека прокоментував важку перемогу над Зорею у кубковому матчі.

"Думаю, всі глядачі залишилися задоволені видовищним футболом. Якщо говорити про мене, я задоволений характером, який продемонструвала команда. Поступаючись 0:2, ми змогли здобути прекрасну і заслужену перемогу. Вважаю, Зоря була краще нас до того, як рахунок став 0:2. Луганчани були більш агресивними, і в деяких випадках це дозволяло їм виходити в швидкі контратаки, які ускладнювали нам гру.

При 0:2 ми добре зреагували, зрівняли і змогли вийти вперед. Однак при третьому пропущеному голі була помилка, яку ні в якому разі не можна допускати. Після гра нормалізувалася і стала для нас звичайною: ми майже весь час провели на половині поля суперника, у його штрафний. Не забили більше лише завдяки особистим якостям воротаря Зорі.

Ми зустрілися з відмінним опонентом. У нас були деякі невдалі дії, особливо в плані оборони. Мова про агресивність, позиційні помилки і, чесно кажучи, про речі, пов'язані з розумінням гри. Ми вели в рахунку 3:2 в чисельній більшості і ні в якому разі не повинні були пропускати. Можу виключно добре відгукуватися про Зорю: зробити нам стільки складнощів, як сьогодні, може тільки команда дійсно високого рівня", – цитує Паулу Фонсеку офіційний сайт Шахтаря.

Шахтар у божевільному матчі дотиснув Зорю та вийшов до 1/4 фіналу Кубка України