УКР РУС

Фонсека: "Зоря" – дуже якісний суперник

3 квітня 2017 Читать на русском

Керманич "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував перемогу над "Зорею" (2:1) у матчі 23-го туру УПЛ.

"Поєдинок був дуже інтенсивним і складним. У першому таймі у нас були складності: "Зоря" більше пресингувала і була більш агресивною. Суперник завжди вигравав як перший, так і другий м'яч, виходив в атаку і створював загрози. Ми відчували деякі труднощі з побудовою наших дій, проте організували кілька небезпечних епізодів.

Другий тайм провели набагато краще: було більше гостроти біля воріт опонента, що призвело до забитого м'яча, і досить непогано грали від оборони. Після перерви "Шахтар" показав себе на порядок сильніше. Ми практично не давали "Зорі" створювати моменти біля наших воріт, крім одного. В цілому взяли верх над дуже хорошою командою, яка принесла нам багато складнощів. Це дуже якісний суперник.

Для арбітра матч видався досить складним. Було багато агресивності, контакту і фолів у обох команд.

Вболівальники створили на стадіоні фантастичну атмосферу! Дуже важливо, коли в кінці поєдинку вони змушують аплодувати як гравців, так і тренерів – сьогодні глядачі дійсно цього заслуговують. Футбол – це свято, якому люди повинні радіти. Від імені "Шахтаря" я хочу привітати вболівальників з відмінною атмосферою, що панувала на матчі", – наводить слова Фонсеки офіційний сайт "Шахтаря".

"Зоря" – "Шахтар" – 1:2. Відео голів і огляд матчу

"Зоря" – "Шахтар": Вернидуб емоційно полаявся з асистентами Фонсеки

, а також у Viber