УКР РУС

Фонсека: З Фейєнордом у Харкові зіграємо так, як і в Нідерландах

31 жовтня 2017 Читать на русском

Головний тренер Шахтаря Паулу Фонсека відповів на питання журналістів на конференції перед матчем проти Фейєнорда.

"Ми провели хорошу роботу по підготовці до матчу, незважаючи на щільний графік останнім часом. Місяць для нас дійсно був складним, було багато матчів, постійні перельоти, багато годин провели в готелях. Але ми вивчали суперника. Було зроблено багато відео, які вже роказали нашим гравцям.

Ми провели відмінну гру на полі суперника. Лише на перших хвилинах піддалися пресингу, але потім виправилися. Не думаю, що завтра буде інший матч. Можливо, два-три гравці поміняються, але в цілому буде така ж гра як в Голландії. Команди не можуть сильно змінюватися за такий короткий проміжок часу.

Критика – це частина нашого життя і професії. Коли мені потрібно когось покритикувати, то я це говорю. Після гри ми зібралися з гравцями, поговорили. Я залишився незадоволений діями і продуктивністю своєї команди в матчі зі Сталлю. Упевнений, завтра все буде по-іншому. У нас були деякі проблеми із завершенням. У попередніх матчах ми створювали багато моментів, а ось забити ніяк не могли. Я буду з вами дуже відвертий – це було для нас проблемою. Сподіваюся, все це залишилося позаду", – цитує Фонсеку Sportarena.

Шахтар – Фейєнорд: Фонсека взяв на матч 20 гравців

Матч 4 туру Ліги чемпіонів Шахтар – Фейєнорд відбудеться у середу, 1 листопада. Початок матчу о 21:45.

Після 3 турів Шахтар посідає 2 місце у групі, набравши 6 очок. Фейєнорд замикає групу, програвши всі 3 матчі.