УКР РУС

Фонсека: Якщо лідери покинуть Шахтар, то прийдуть нові, які зможуть їх замінити

18 травня 2018 Читать на русском

Наставник "Шахтаря" Паулу Фонсека розповів про плани "гірників" на період трансферів.

За словами Фонсеки, Шахтар розуміє необхідність придбання нових гравців, повідомляє офіційний сайт клубу.

"Ми колективно працюємо над цим. Сьогодні наші футболісти оцінюються високо, європейські топ-клуби стежать за ними. Звичайно, деякі нас покинуть. Віддаємо собі звіт в тому, що команду потрібно освіжати, вливати в неї нову кров – можливо, вона дасть нам щось нове в грі.

Якщо лідери покинуть Шахтар, то прийдуть нові, які зможуть їх замінити. Це не буде чимось фантастичним: ми не станемо шукати людей з іншої планети.

Зверніть увагу: два наших футболіста потрапили в заявку збірної Бразилії, а для такого клубу, як Шахтар, відправляти туди гравців непросто, адже ви прекрасно розумієте, що у "селесао" дуже широкий вибір", – сказав він.

Нагадаємо, влітку закінчуються контракти з Шахтарем у Бернарда та Факундо Феррейри. Також команду покине Фред, якого сватають у топ-клуби АПЛ. Лунала інформація, що "гірників" може покинути і Тайсон. Також нагадаємо, що взимку Степаненко міг перейти у Крістал Пелас. Не виключено, що англійці спробують придбати українського опорника влітку.

"На ЧС-2018 варто остерігатися російських спецслужб". Павло Клімкін про ризики Мундіалю, любов до Динамо і складнощі із Шахтарем