УКР РУС

Фонсека: У Туреччині нас прийняли чудово, але квіти в номер, для мене, як чоловіка, були здивуванням

14 вересня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека поспілкувався з журналістами на прес-конференції перед матчем групового етапу Ліги Європи проти "Коньяспора".

Про досвід "Шахтаря" в єврокубках і порівняння з "Істанбул Башакшехіром"

Звичайно, ми вже зустрічалися з турецькими суперниками. Вважаю, що матчі будуть не схожі: інший клуб, інше поле, зовсім інші умови. Тому впевнений, що буде інша гра.

Про "Коньяспор"

Добре вивчили цю команду, хороший колектив з організованою обороною. Команда посіла в минулому році 3 місце, в новому сезоні не програла ще жодного матчу, нас чекає складний поєдинок. Суперник грає перший єврокубковий матч, тому мотивація у них буде зашкалювати.

Про стан Ісмаїлі

Ісмаїлі дійсно був травмований, кілька днів після матчу з "Динамо" тренувався окремо, але зараз з його станом все в порядку, він готовий вийти на поле в матчі з "Коньяспором".

Про втрату Даріо Срни

Те, що Даріо не зіграє, – втрата для нас, оскільки він дуже важливий гравець. Його замінить Бутко, і я впевнений що він зможе відмінно впоратися з обов'язками Срни на правому фланзі захисту. Я повністю йому довіряю, він професіонал. Він відмінно показав себе в збірній України, в минулому матчі чемпіонату і я впевнений, що він зіграє на звичному хорошому рівні.

Про відсутність Селезньова

Він був заявлений на матч, вранці повинен був летіти з нами, однак не зміг через проблеми зі здоров'ям, у нього інфекція дихальних шляхів.

Про заміну для капітана-Срни

Кучер – наш віце-капітан, він буде з капітанською пов'язкою на матчі з "Коньяспором".

Про привітний прийом в Коньї

Нас дуже і дуже добре зустріли, напевно, що так не зустрічали ніколи. Я чоловік, мені сьогодні в номер принесли квіти. Це не зовсім звично для мене.

Нагадаємо, "Шахтар" прибув в Конью на матч групового етапу Ліги Європи, який відбудеться 15 вересня о 22:05 на місцевій арені. У складі можливих учасників поєдинку не виявилося Даріо Срни (травма) та Євгена Селезньова, у якого інфекція дихальних шляхів.