УКР РУС

Фонсека: У наступному сезоні буде набагато складніше

10 червня 2017 Читать на русском

Головний тренер Шахтаря Паулу Фонсека розповів про плани "гірників" на наступний сезон і про те, як він почуває себе в Україні.

"Я думаю, що у наступному сезоні Шахтарю буде набагато складніше. З іншого боку, я вперше залишаюсь працювати у клубі на другий рік, і мені цікаво подивитись що з цього вийде. Це буде своєрідним викликом для мене, але, думаю, все буде добре.

Наш пріорітет у тому, аби виграти чемпіонат України і добре виступити у Лізі чемпіонів. Ми маємо вийти з групи, а в плей-оф пройти так далеко, наскільки це можливо. Це покращить український футбол, який потенціально є доволі конкурентноспроможний.

Фонсека: Один-два футболісти можуть залишити Шахтар, стількома ж склад може поповнитись

Мені подобається жити в Україні, подобаються люди, які роблять все щоб мені було комфортно виконувати свої обов'язки. Наступний сезон я точно проведу в Шахтарі, я не бачу свого повернення у Португалію у найближчому майбутньому", – сказав Паулу Фонсека в ефірі португальського телеканалу TVI24.

Португальський спеціаліст прийшов у Шахтар влітку минулого року. Паулу Фонсека привів "гірників" до 10-ї перемоги в чемпіонаті України та до завоювання кубка України.

Палкін: Після відходу Луческу були 3 кандидати на посаду наставника Шахтаря