УКР РУС

Фонсека: У матчі з "Коньяспором" застосую ротацію, ми побачимо красивий футбол

23 листопада 2016 Читать на русском

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека на прес-конференції розповів про очікування від матчу проти "Коньяспора" в Лізі Європи.

"Звичайно, з гарантованим першим місцем можна робити ротацію складу, що я і зроблю. Деяким гравцям, які менше грали в Лізі Європи, дам можливість зіграти. І завтра ми побачимо амбіційний та красивий футбол.

Чи готовий зіграти Степаненко? Я вам всього не можу розповісти. Завтра ви побачите, чи буде він грати. Але він тут, з нами, буде тренуватися. Подивимося. Зі Степаненком практично все гаразд. Він не готовий на 100 відсотків, але буде з нами тренуватися, і, якщо потрібно, він зіграє.

Нащо нам група підтримки у вигляді Фреда і Бернарда (гравці були присутні на прес-конференція у якості слухачів, – прим. ред.)? Це не зовсім звичайна ситуація... Дентінью просто суперексперт у прес-конференціях, а вони прийшли подивитися на нього і, можливо, чогось навчитися.

Чи готується до матчу Азеведо? Всі прекрасно знають, що його довго не було з нами, він потрохи тренується і зараз з нами. Але ще не прийшов той момент, щоб він завтра зіграв. Потрібний ще час.

Як змінився "Коньяспор" у порівняні з першим матчем? Не дивлячись на нашу перемогу, у нас були труднощі з цією командою, і в них чудова організація оборони. Я бачив, що команда додає з кожним матчем. Прекрасно розумію, що команда дуже сильна і небезпечна. Ми вийдемо на завтрашній матч тільки з думкою перемогти, але прекрасно розуміємо, що легкої гри не буде.

Чи побачимо нову тактику? Різниці ви не побачите. Можливо, побачите гравців, які не так часто грають в турнірі, але стиль гри не зміниться", – розповів Фонсека.

Матч 5 туру Ліги Європи "Шахтар" – "Коньяспор" відбудеться 24 листопада на "Арені Львів". Початок матчу о 20:00. Дізнайтеся інформацію про ціну квитків та де їх можна придбати.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу