УКР РУС

Фонсека: У день жеребкування я почув, що Шахтар навіть у Лігу Європи не зможе пробитись

2 листопада 2017 Читать на русском

Головний тренер Шахтаря Паулу Фонсека прокоментував перемогу над Фейєнордом у 4 турі Ліги чемпіонів.

"Сьогодні ми почали дуже добре, у нас одразу був гольовий момент, ми могли забити вже на початку поєдинку. Щоправда згодом пропустили гол, але команда вдало зреагувала, ми зрівняли рахунок, а згодом і вийшли вперед. З того моменту ми повністю домінували на полі, володіли м'ячем, почували себе впевнено. Вважаю, сьогодні була цілковито справедлива перемога Шахтаря. Наші гравці показали себе значно краще.

Не виділю жодного гравця у своїй команді, вся команда гарно проявила себе на полі, всі були сконцентровані, тому я не бачу кращого або гіршого гравця у своїй команді. Дві перемоги над Фейєнордом також чогось варті, адже ця команда стала переможцем чемпіонату Нідерландів у минулому році.

У день жеребкування я почув, що Шахтар навіть у Лігу Європи не зможе пробитись. 3 перемоги у 4 матчах, вважаю, найкращий результат. У нас наразі гарантована Ліга Європи, але про Лігу чемпіонів говорити зарано, адже попереду на нас чекає 2 важких поєдинки", – передає слова Фонсека офіційний канал Шахтаря на Youtube.

Шахтар вдруге обіграв Фейєнорд, Марлос оформив дубль