УКР РУС

Фонсека: Ця перемога "Шахтаря" – єдина у своєму роді

6 травня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека поділився емоціями після дострокової перемоги в чемпіонаті України.

"Ми домоглися найголовнішого – перемогли. "Шахтар" удесяте став чемпіоном. Це був дуже складний сезон для команди, вже не перший. Хочу присвятити цю велику перемогу своїм футболістам, тренерському штабу й абсолютно всім співробітникам клубу. Хочеться більше говорити саме про чемпіонство.

Це не просто якась чергова перемога – вона справді єдина у своєму роді. Я мушу нагадати, яким був початок цього сезону, й подякувати людям, що повірили в наш тренерський штаб. Надто президентові та генеральному директорові. Змінювати головного тренера після 12 років його перебування в клубі – це непросто.

Я присвячую цю перемогу людям, які повірили в мене. Також не можу забути про наших уболівальників – не лише тих, що приходять на стадіони й підтримують нас. Я говорю про всіх, хто перебуває по всій країні й, звичайно, у Донецьку. Переконаний, наші вболівальники хотіли б зараз святкувати поруч із "Шахтарем" десяте для клубу чемпіонство. Ми хочемо сказати їм, що завжди були з ними, думали про них та відчували їхню підтримку. Ця перемога присвячується також їм", – цитує Фонсеку офіційний сайт "Шахтаря".

Шевченко: Вітаю "Шахтар" із заслуженим чемпіонством

, а також у Viber