УКР РУС

Фонсека: Шахтар наразі готовий обходитись без придбань

11 вересня 2017 Читать на русском

Наставник Шахтаря Паулу Фонсека розповів, чому клуб не здійснив придбань у літнє трансферне вікно.

"Ми відчували, що радикальних змін клуб на даний момент не потребує. В посиленні деяких позицій немає необхідності. Наявний склад довів, що може бути сильним. Давайте припустимо, що є форвард, який заб'є 10 м'ячів за сезон. Він коштує дуже дорого.

Зважаючи на реальність, в якій перебувають українські клуби, витрачати великі суми вважаю не найкращим рішенням. Ми обходимося власними силами. Я не чув від президента, що ми не готові купувати нових гравців. Навпаки, він відкритий до переговорів і завжди робить акцент на тому, що зробить все, щоб підсилити наш склад, якщо потрібно. Але ми з гендиректором Шахтаря Сергієм Палкіним вирішили, що зараз не треба купувати футболістів, які нічого не зможуть дати нашій команді.

Зараз нам не потрібні придбання. Ми живемо в інших реаліях, на відміну від Манчестер Сіті. Цей клуб інвестував у футболістів 200 мільйонів євро. Зараз ми не можемо себе порівнювати з такими командами.

Зрозуміло, що зараз у нас немає таких можливостей, як у європейських грандів. Але я вірю у своїх футболістів і їх можливості", розповів Фонсека в ефірі програми "Великий футбол".

Рекордні трансфери чемпіонату України