УКР РУС

Фонсека: Шахтар – наче сімейне життя, я хочу продовжувати бути одруженим з клубом

27 травня 2017 Читать на русском

Наставник Шахтаря Паулу Фонсека підвів підсумки свого дебютного сезону в Україні.

"Чесно кажучи, я не можу хотіти більшого, ніж маю зараз. Приїхати сюди, бути прийнятим так, як мене прийняли – це вартує дуже багато. Також радує те, що ми виграли чемпіонат з таким великим відривом від головного конкурента, а також виграли Кубок. Крім того, Шахтар грає відповідно до моїх вимог та мого бачення.

Зараз я відчуваю себе як вдома, хоча це мій перший досвід за кордоном. Покинути Шахтар? Це наче сімейне життя. Якщо ми любимо одну жінку, то не шукаємо іншу. Я хочу продовжувати бути одруженим з Шахтарем.

Яка гра з Динамо найбільше сподобалася? Ті ігри, які ми вигравали. Слава Богу, їх було більше ніж тих, які ми програли. Але всі матчі були хороші. З боку обох команд найбільш невидовищний матч був у фіналі Кубка. Оскільки був фінал, то обидві команди закривалися, і за видовищністю ми провели найгіршу очну гру", – розповів Фонсека.

Динамо перемогло Шахтар у 31-му турі УПЛ на ОСК "Металіст". Дивіться відео голів і огляд матчу Шахтар – Динамо. Наставник "гірників" Паулу Фонсека заявив, що арбітри не виявили поваги до Шахтаря. Керманич киян Сергій Ребров зазначив, що незважаючи на перемогу, сезон для Динамо незадовільний.