УКР РУС

Фонсека: Після нечесного вильоту з Ліги Європи футболісти показали характер

26 лютого 2017 Читать на русском

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека на післяматчевій прес-конференції прокоментував перемогу "гірників" у матчі проти "Ворскли".

"Це була складна й заслужена перемога. Після першого тайму ми програвали, не завершивши безліч моментів. Команда втомилася після попереднього матчу, проте досягла позитивного результату і знов повірила в себе. Сьогодні суперник дуже добре оборонявся. Ми створили багато гольових шансів, та довго не могли їх реалізувати. Зробили це вже наприкінці – мабуть, повірили в себе, віднайшли сили, аби завершити поєдинок перемогою. Після нечесного вильоту з Ліги Європи, що стався зовсім нещодавно, футболісти, на мою думку, показали характер. Вони продемонстрували, чого реально варті.

Чи відрізняється підтримка в Харкові та Львові? Підтримка була завжди, у тому числі у Львові. Проте тут набагато більше наших уболівальників, тому вона відчувається ще сильніше. Для нас важливо бачити людей, які заповнюють стадіон і підтримують нас до останнього. Ми дуже вдячні їм за це", – цитує Фонсеку офіційний сайт "Шахтаря".

"Шахтар" – "Ворскла" – 2:1. Відео голів та огляд матчу